Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2022, 13:54

Budući IT stručnjak postigao uspeh na takmičenju iz srpskog jezika

Na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, koje se tradicionalno održava u Tršiću, Bogdan Stefanović, učenik trećeg razreda IT specijalizovanog odeljenja Gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja, osvojio je drugo mesto. Nakon proglašenja rezultata, Bogdan je rekao da oseća neopisivu sreću i zadovoljstvo.    - Ovo je moj najveći uspeh u dosadašnjem srednjoškolskom obrazovanju, posebno mi je drago što je u pitanju srpski jezik.    Uporan rad i odricanja se isplate - poručio je Bogdan, koga je samo jedan poen delio od prvog mesta u veoma jakoj konkurenciji na takmičenju u rodnom mestu Vuka Karadžića.   Na ovaj nivo takmičenja kvalifilovalo se još dvoje gimnazijalaca, Una...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gimnazijalac iz Vranja osvojio drugo mesto na takmičenju iz srpskog jezika

Izvor: Danas, 17.Maj.2022

Učenik trećeg razreda IT specijalizovanog odeljenja vranjske Gimnazije "Bora Stanković", Bogdan Stefanović, osvojio je drugo mesto na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture koje se tradicionalno održava u Tršiću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.