Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2020, 12:47

Broj novozaraženih stalno raste, u Vranju 59 novih slučajeva

VRANJE-BUJANOVAC-PREŠEVO-SURDULICA-TRGOVIŠTE-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD

Od 240 uzoraka iz Pčinjskog okruga koji su bili na analizi u Nišu, 91 je pozitivan na koronavirus.

Na koronu je pozitivno 59 lica iz Vranja, 12 iz Bujanovca, šest iz Preševa, pet iz Surdulice, četiri iz Trgovišta, tri iz Vladičinog Hana i  dve osobe iz Bosilegrada, saopštio je Gradski štab u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tokom jučerašnjeg dana obavljena su 202 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 101. Uzorkovana je krv kod 128 pacijenata i sačinjeno 99 RTG pluća. Takođe, urađeno je 15 PCR, 49 brzih i 88 antigenskih testova, a dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 33 pacijenta.

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 73 pacijenta. Njih  60 je pozitivno na koronavirus. Sa upalom pluća je 71 pacijent, na kiseoniku 38. Primljeno je osam pacijenata, otpušteno 13 lica.

U kovid bonicama u Vranju slobodno je 77 kreveta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.