Borina nedelja pod znakom pitanja

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borina nedelja pod znakom pitanja

VRANJE – Grad Vranje za programske aktivnosti Književne zajednice ,,Borisav Stanković“, a samim tim i organizovanje „Borine nedelje“, opredelio  dva miliona dinara, ali taj novac neće biti prebačen na račun Književne zajednice, što dovodi u pitanje početak manifestacije.

O tome je sačinjen Ugovor koji je trebalo da potpiše urednik Književne zajednice,, Borisav Stanković“ Miroslav Cera Mihailović. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kako je odbio da to učini, grad nema zakonsku osnovu da na račun zajednice prebaci sredstva. S obzirom da je na današnji dan rođen velikan srpske književnosti, delegacija grada u 13 sati kraj spomenika Borisavu Stankoviću položiće cveće.

Miroslav Cera Mihailović od jutros ne odgovara na pozive novinara, a početak Manifestacije je krajnje neizvestan. Inače 49. po redu manifestacija bi trebalo da počne večeras.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Vranje neće finansirati Borinu nedelju

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2015

Na zvaničnom gradskom sajtu jutros je saopšteno da Grad neće finansirati 49. Borinu nedelju, jer je Miroslav Cera Mihailović odbio da potpiše ugovor sa gradom, pa nema pravnog osnova za prebacivanje novca na račun Književne zajednice...Gradske vlasti su za programske aktivnosti Književne zajednice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Grad Vranje odustao od finansiranja manifestacije

Izvor: Akter, 23.Mar.2015

Većnica Grada Vranja Nela Dimitrijević izjavila je da Grad neće finansirati održavanje 49. Borine nedelje, iako je objavljeno da je za to namenjeno 1.500.000 dinara..Dimitrijević je rekla novinarima da se Grad "povukao" zato što je Miroslav Cera Mihailović, glavni urednik Književne zajednice...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.