Izvor: B92, 24.Sep.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Vranje i Niš od danas topliji

Seul -- Svih 17 članova posade južnokorejskog teretnog broda koji je prevozio staklo se vode kao nestali pošto se brod prevrnuo u vodama u blizini obala Makaoa.

Kineski spasilački brod pronašao je trgovački brod "Zeus-ho", nosivosti 4.000 tona, na oko 60 kilometara jugozapadno od Makaoa, izjavio je jedan zvaničnik južnokorejske obalske straže, prenela je novinska agencija Jonhap. U posadi nastradalog broda ima osam Južnokorejanaca, osam mornara iz Mjanmara i jedan Indonežanin.

Kako je javio Rojters, brod je plovio iz Vjetnama za Južnu Koreju kada je ranije danas poslao poziv za pomoć singapurskim vlastima, naveo je zvaničnik.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.