Bivši direktor Spilita iz Vranja za B92: Nemam nikakve veze sa poslednjim događajima

Izvor: B92, 23.Maj.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor Spilita iz Vranja za B92: "Nemam nikakve veze sa poslednjim događajima"

Vranje -- Preduzeće Spilit iz Vranja iznenada je nedavno prekinulo rad, iz hala su odnete mašine a oko 300 zaposlenih, bez upozorenja, ostalo je bez posla.

Povodom pisanja medija o situaciji u Spilitu, redakcija B92 stupila je u kontakt sa bivšim direktorom ovog proizvođača nameštaja iz Vranja Aleksandrom Komarovim.

Komarov je za B92 naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da on nema nikakve veze sa nedavnim događajima u ovoj firmi, gde je prethodnog vikenda na volšeban način otišlo rukovodstvo, a odnete su i mašine za proizvodnju.

Kako je naveo Komarov, maja 2017. godine, kada je investitor iz Rusije pokrenuo proizvodnju, došao je na čelo firme. Tamo se zadržao do 1. maja 2018. godine. Nakon godinu dana rada, napustio je ovo preduzeće.

"Ja nisam odgovorno lice. Ne radim u ovoj firmi kao direktor od 1. maja 2018. godine i nemam nikakav odnos sa poslednjim događajima u ovoj firmi. Direktor firme Spilit doo u momentu bankrotstva bio je Ivan Tripković. Vlasnik firme je Andrej Hodasevič", rekao je bivši direktor preduzeća iz Vranja.

Prema poslednjoj objavi u registru privrednih društava kod Agencije za privredne registre 20. maja ostavku na mesto direktora "Spilita" podneo je Ivan Tripković.

B92 je kontaktirao i Ivana Tripkovića, ali je bivši direktor je izjavio da nije ovlašćen da govori o tome i uputio nas je kompaniju Holodeks.

Podsećamo, Prva TV je objavila prilog o tome.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.