Bez magle kod tunela Manajle i Savinac-Vrnčani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 09:06

Bez magle kod tunela Manajle i Savinac-Vrnčani

JP Putevi Srbije saopštili su da na deonicama auto-puta Vladičin Han-Vranje i u zoni tunela Manajle, i auto-putu E-763 tunel Savinac-Vrnčani više nema magle i vidljivost je normalna.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja, produžavaju se radovi do 21. oktobra, svakog radnog dana od 7 do 16, subotom od 7 do 15 časova. Nedeljom se radovi ne izvode.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put-Mačkat.

Kod petlje "Sušica" takođe se produžavaju radovi na sanaciji nadvožnjaka "Kneževići" (druga faza), saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije. Planirani rok završetka radova 21. oktobar.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, od danas do 14. avgusta radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, iz pravca Beograda ka graničnom prelazu Batrovci (leva kolovozna traka). U zoni radova, saobraćaj će se odvijati u voznoj traci.

Brza Palanka - Negotin, do 15. avgusta radovi na popravci mostova,u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.