Magla u Grdeličkoj klisuri i na auto-putu Vladičin Han-Vranje, vidljivost 30-50 metara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 07:54

Magla u Grdeličkoj klisuri i na auto-putu Vladičin Han-Vranje, vidljivost 30-50 metara

Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, zbog pojave magle smanjena je vidljivost ispod 100 metara, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, deonica Vladičin Han-Vranje zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 30-50 metara.

Auto-put E-763, tunel Savinac-Vrnčani, zbog pojave magle smanjena vidljivost na 200 metara, saopštilo JP Putevi Srbije.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Mogući pljuskovi i odroni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uglavnom u brdsko -planinskim predelima. Promenljive vremenske prilike povećavaju opasnost od odrona zbog čega se savetuje opreznija vožnja na putevima u planinskim predelima, pored Ibra, između Kraljeva i Raške, kroz ovčarsko-kablarsku klisuru, na đerdapskoj magistrali, ali i na ostalim putevima koji prolaze kroz klisure i useke u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

Sezona radova je u toku i na deonicama na kojima je izmenjen režim saobraćaja može dolaziti do usporenije vožnje.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 05:15 časova, na našim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima na Horgošu, na izlazu teretna vozila čekaju 90 minuta, na Kelebiji, na izlazu 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smanjena vidljivost na putu zbog magle

Izvor: VOM.rs, 11.Avg.2020

Smanjena vidljivost na putu zbog magle. . Na auto-putu E-75, u blizini tunela Manajle, zbog pojave magle smanjena je vidljivost ispod 100 metara, saopšteno je iz „Puteva Srbije“ U saopštenju se navodi da je na auto-putu E-75, deonica Vladičin Han-Vranje zbog pojave magle smanjena je vidljivost...

Nastavak na VOM.rs...

Zbog magle smanjena vidljivost na putevima u Grdeličkoj klisuri i između Hana i Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2020

Zbog pojave magle kod tunela Manajle i od Vladičinog Hana do Vranja smanjena je vidljivost na putevima, saopštavaju iz JP Putevi Srbije, pa bi vozači na tim deonicama trebalo da budu posebno oprezni zbog vidljivosti ispod 100 metara...Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, kako navode iz Puteva...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.