BRUTALAN NAPAD Sačekali Vranjanca dok se vraćao sa slave i polomili mu 7 rebara

Izvor: Blic, 22.Jan.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN NAPAD Sačekali Vranjanca dok se vraćao sa slave i polomili mu 7 rebara

VRANJE - Zbog teških povreda grudnog koša u tuči koja se 20. januara oko 23 časa dogodila u Kosovskoj ulici u Vranju, Zoran Stojković Sojka nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Nišu.

Dok se vraćao sa slavlja Svetog Jovana, Zorana Stojkovića fizički je u ulici u kojoj stanuje napalo nekoliko nepoznatih muškaraca, za kojima tragaju službenici Policijske uprave u Vranju.

Portparol Zdravstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centra u Vranju Beba Kanački rekla je da je povređenom Stojkoviću hitna medicinska pomoć pružena na hirurškom odeljenju Opšte bolnice.

Povređenog Vranjanca hitno su prevezli na odeljenje grudne hirurgije niškog Kliničkog centra, jer su mu nepoznati napadači polomili sedam rebara.

Prema rečima portparola Policijske uprave u Vranju Dragana Stamenkovića, policija intenzivno traga za siledžijama, koje su posle napada pobegli sa mesta uličnog incidenta.

Stamenković je potvrdio da je policiji prijavljeno da je na Zorana Stojkovića u sačekuši fizički nasrnula grupa nepoznatih mladića.

Napadači još nisu otkriveni, pa se i ne znaju motivi brutalnog prebijanja poznatog Vranjanca.

Zdravstveno stanje prebijenog Vranjanca za sada je stabilno i van je životne opasnosti.

U prometnoj Kosovskoj ulici prošle godine dogodilo se nekoliko tuča,u kojima su akteri pretrpeli lakše telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.