Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2020, 19:18

Asfaltiranjem ulica u Vranju započela predizborna kampanja

VRANJE

Posle prekida radova zbog pandemije corona virusa krenulo se sa asfaltiranjem Ulice Mihajla Pupina. Trenutno se izvode završni radovi koji će biti završeni u četvrtak.

„Ovim asfaltiranjem nastavljamo komunalni program za 2020. godinu, a prevazilaženjem administrativnih teškoća, rešen je problem koji je trajao skoro četiri decenije. Dužina ulice je 185, a širina pet metara. Vednost radova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je 4,8 miliona dinara bez PDV-a. U doba korone i vanrednog stanja kada je priliv u gradski budžet smanjen, smogli smo snage da rešimo dugogodišnji problem naših sugrađana ovog dela grada, stvorivši bolje uslove za život“, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je sa saradnicima, u sredu, obišao radove.

On je dodao da je u neposrednoj blizini i Ulica Meše Selimovića koju će lokalna samouprava rešiti, takođe, uz pomoć meštana.

Najavljen je nastavak realizacije kapitalnih projekata. Reč je o rekonstrukciji Ulice Bore Stankovića, Narodnog heroja i Gradskog parka.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.