„Alfa Plam“ dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2016“

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Alfa Plam“ dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2016“

VRANJE

Kompanija Alfa Plam najuspešnija firma u Vranju ponovo se okitila prestižnim prizananjem „Najbolje iz Srbije za 2016“, koju dodeljuju Ministarstvo trgovine i Privredna komora Srbije.

Ovo vranjsko preduzeće dobitnik je nagrade u dve kategorije, „Najbolji korporativni brend“ i „Najbolji izvoznik“.

„Ova prestižna nagrada veoma je značajna za kompaniju „Alfa Plam“ jer predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << priznanje uspešnosti poslovanja kompanije zasnovano na realnim finansijskim pokazateljima i mišljenju građana Srbije. Nagrada doprinosi uspešnijem nastupu kompanije na domaćem i inostranom tršištu kao simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera“, navodi se u saopštenju marketing službe ove vranjske kompanije.

Na svečanosti u Novom Sadu priznanja je primio predsednik Alco Group, Miroljub Aleksić.

U akciji  „Najbolje iz Srbije 2016“ takmičilo se više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova. Priznanja je dodeljeno u 25 kategorija.

„Alfa Plam“ već treću godinu zaredom dobitnik je nagrade „Najbolje iz Srbije“ u svojoj kategoriji.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.