8. Međunarodna izložba pasa u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Apr.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8. Međunarodna izložba pasa u Vranju

U Vranju će 1. maja u Gradskom parku biti održana Međunarodna izložba pasa svih rasa. Sve je spremno za ovaj značajan događaj, koji je u je Vranju prvi put priređen 1994. godine, a u međunarodni je prerastao pre devet godina.

Izložba pasa se organizuje u okviru kinološkog vikenda koga čine četiri vezane međunarodne izložbe, 28, 29. i 30. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << aprila u Skoplju i 1. maja u Vranju, kaže predsednik KD „Švrća“ Mića Mladenović.

Prijavljeno je učešće više od 300 pasa raznih rasa iz 23 zemlje Evrope, sa Tajlanda i Indije.Sudije na izložbi biće Julija Aidietiene iz Litvanije, Viktoria Pogodina iz Ukrajine, Vanaken Jean-Francois koji dolazi iz Belgije, Mile Aleksoski iz Makedonije, dok su iz Srbije Peter Firic, Tibor Gere i Vladimir Vukosavljević.

Organizatori procenjuju da će to biti najveća izložba pasa do sada. Za pobednike je obezbeđeno više od 200 pehara, kao i vrhunska hrana za pse.  Ovaj svojevrstan događaj koji godinama, osim izlagača privlači i veliki broj posetilaca, svečano će otvoriti predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković u 9 sati i 45 minuta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.