8. MART na ulicama 8. MART na ulicama Vranja: Cveće, klovn i ručni radovi (FOTO)Vranja: Cveće, klovn i ručni radovi (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2021, 12:56

8. MART na ulicama 8. MART na ulicama Vranja: Cveće, klovn i ručni radovi (FOTO)Vranja: Cveće, klovn i ručni radovi (FOTO)

Ovogodišnje obeležavanje 8. marta, Međunarodnog dana žena, u Vranju protiče više nego skromno, u svetlu pandemije korona virusa. Nema kao ranijih godina organizovanih proslava po restoranima, kao ni sindikalnih druženja. Takođe, nema ni tezgi na ulicama, već samo onih divljih. Izostala je i prodaja donjeg veša, kineske robe i sličnih predmeta. U širem centru grada prodaje se uglavnom cveće, saksijsko i buketi. Cene su simbolične, od 100 do 500 dinara. Prodavci kažu da prodaja id enekako, ali da nije ko ranijih godina, jer ljudi izbegavaju kontakte i druženje. Drogerije i parfimerije takođe, rade i prodaju...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.