25 godina DS-a u Vranju (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 21.Feb.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25 godina DS-a u Vranju (FOTO)

Gradski odbor DS u Vranju obeležio je u subotu 25 godina postojanja te stranke u Srbiji. Prolaznicima na šetalištu u centru grada deljeni su leci sa podsećanjima na ranije periode kroz koje je DS prolazio od osnivanja. Svi direktori i funkcioneri iz Demokratske stranke razgovarali su oko podneva u centru Vranja sa prolaznicima, a predsednik GrO DS Slobodan Stamenković rekao je da ta stranka obeležava četvrt veka uspona i padova, uspeha i iskušenja. – Demokratska stranka je vodila ovu zemlju u najtežim trenucima i postala je svetionik demokratije. Svima onima koji Srbiju vide na drugačiji način, tačnije kao...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

25 godina Demokratske stranke u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Feb.2015, 10:17

Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu je druženjem sa građanima obeležio 25 godina postojanja Demokratske stranke...Skromno kako dolikuje aktuelnoj situaciji, Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu je druženjem sa građanima obeležio 25 godina postojanja Demokratske stranke...VIDEO RTV Belami..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.