Za odgajivačke programe u Pokrajini opredeljeno 70 miliona dinara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Dec.2022, 16:29

Za odgajivačke programe u Pokrajini opredeljeno 70 miliona dinara

VOJVODINA – Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo potpisali su ugovore sa korisnicima koji su dobili sredstva namenjena za sprovođenje mera odgajivačkog programa u govedarstvu, svinjarstvu, ovčarstvu i kozarstvu, u živinarstvu, kod kopitara i u pčelarstvu u 2022. godini. Za tu namenu odvojeno je 50 miliona dinara, a odobreno je 217 podnetih prijava. […]
Vest Za odgajivačke programe u Pokrajini opredeljeno 70 miliona dinara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Za odgajivače stoke u Vojvodini pomoć od 50 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2022

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu potpisali su ugovore sa korisnicima koji su dobili sredstva za sprovođenje mera odgajivačkog programa u 2022. godini.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.