Vučić: Sutra stiže 500.000 doza Sinofarma, do kraja meseca imaćemo ukupno dva miliona vakcina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2021, 13:15

Vučić: Sutra stiže 500.000 doza "Sinofarma", do kraja meseca imaćemo ukupno dva miliona vakcina

Sutra posle podne ili uveče u Srbiju stiže još 500.000 doza kineske vakcine "Sinofarm", najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Takođe, on je saopštio da je obezbeđeno da 15. i 22. februara stigne ukupno još 88.000 doza Fajzera, u prvom navratu 42.000 i u drugom 46.000.

Do 20. februara u Srbiju stiže i 125.000 -150.000 vakcina AstraZeneka, za šta je potpisan ugovor, naveo je Vučić i podsetio da je jutros u Srbiju već stiglo dodatnih 50.000 prve doza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ruske vakcine, dok će druge doze stići kroz 15 dana.

"Do kraja februara imaćemo ukupno dva miliona doza vakcina, kojima će biti vakcinisano miliona građana", naglasio je Vučić i dodao da to govori o velikom radu i trudu svih koji su u tom procesu učestovali.

Vučić je rekao da je najvažnija vest za građane upravo to kako i na koji način se nabavljaju vakcine, jer vakcina znači napredak ekonomije i budućnost.

"Idemo na dalju masovnu vakcinaciju ljudi. A, tek revakcinacija garantuje da nećete imati najteže posledice", rekao je Vučić.

On je zahvalio predsedniku Kine Si Ðinpingu, i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu na svoj podršci i pomoći koju su pružili kao prijatelji Srbije.

Vučić je istakao i da je ponosan na sve rezultate koje je Srbija ostvarila u procesu vakcinacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sutra u Srbiju stiže 500.000 vakcina iz Kine

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra u Srbiju biti dopremljeno 500.000 doza kineske vakcine Sinofarm.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Sutra stiže još pola miliona kineskih vakcina

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2021

BEOGRAD - Sutra poslije podne ili uveče u Srbiju stiže još 500.000 doza kineske vakcine "Sinofarm", najavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.