Vode Vojvodine: Počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 14:48

"Vode Vojvodine": Počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2021. godinu počinje ove nedelje. Rešenja će dobiti preko 700 hiljada obveznika, a sva bi trebalo da budu dostavljena do sredine juna. Prema Zakonu o opštem upravnom postupku predviđena je lična dostava, navodi se u saopštenju JVP "Vode Vojvodine".

Naknada za odvodnjavanje plaća se kvartalno. Sredstva od naknada na teritoriji pokrajine, kao javni prihod, pripadaju pokrajinskom budžetu. Uz rešenje obveznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će dobiti i obaveštenje o eventualnom dugu iz prethodnog perioda.

Za osnovna pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje i rešenjima, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, od 9 – 14 časova.

Kancelarija za rad sa strankama, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“ na Bulevaru Mihajla Pupina 25, otvorena je radnim danima od 10 – 14 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje

Izvor: NoviSad.com, 20.Apr.2021

Počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za ovu godinu, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“. Rešenja će dobiti preko..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.