Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 09:41

Počinje slanje rešenja za odvodnjavanje na adrese 700 hiljada Vojvođana

Ove nedelje počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2021. godinu, navele su "Vode Vojvodine".

Rešenja će dobiti više od 700 hiljada obveznika, sva bi trebalo da budu dostavljena do sredine juna, i to lično.

Uz rešenje obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnom dugu iz prethodnog perioda.

Naknada za odvodnjavanje plaća se kvartalno. Sredstva od naknada na teritoriji Pokrajine, kao javni prihod, idu u pokrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << budžet.

Za pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje i rešenjima, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP "Vode Vojvodine" na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, od 9 do 14 časova.

Kancelarija za rad sa strankama, u zgradi JVP "Vode Vojvodine", na Bulevaru Mihajla Pupina 25, otvorena je radnim danima od 10 do 14 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.