U bolnicama Zlatiborskog okruga 315 kovid pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 11:06

U bolnicama Zlatiborskog okruga 315 kovid pacijenata

U bolnicama Zdravstvenog centra Užice hospitalizovano je 338 pacijenata, od kojih je 315 pacijenata pozitivno na kovid 19.

Na respiratoru je 17 pacijenata, 13 u užičkoj bolnici i četvoro u bolnici u Priboju. U poslednja 24 časa u bolnicama Zlatiborskog okruga pregledano je 1.083 pacijenata, ostvareno 30 prijema i 44 otpusta, navodi se u saopštenju Zdravstvenog centra Užice.

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovan je 91 pacijent, a kod 86 je potvrđen kovid-19, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 107 pacijenata.

U Opštoj bolnici u Priboju je 69 pacijenata, u prijepoljskoj bolnici 12, a u izdvojenim odeljenjima u Požegi i Novoj Varoši 42, odnosno 12 pacijenata. Na kovid je pozitivno 38, odnosno 11 pacijenata.

U Domu zdravlja Bajina Bašta hospitalizovano je četvoro kovid pacijenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.