U Višem sudu u Novom Sadu vakcinisano 60 odsto zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 16:00

U Višem sudu u Novom Sadu vakcinisano 60 odsto zaposlenih

Više od 60 odsto zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu do sada je primilo vakcinu i revakcinu, a uz one koji su preboleli virus ukupno 70 odsto zaposlenih je imunizovano, saopšteno je danas.

Vakcinisanje je počelo 30. januara godine.

Posebnu zahvalnost u sprovođenju imunizacije predsednik Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić i kolektiv tog suda iskazali su Pokrajinskom sekretaru za zdravstvo Zoranu Gojkoviću, članu gradskog veća za zdravstvo Draganu Stajiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i direktoru Doma zdravlja „Novi Sad“ Veselinu Bojatu.

Zaposleni u tom sudu i stranke koje dolaze i dalje su u obavezi da se ponašaju u skladu sa Pravilima ponašanja zaposlenih i stranaka prilikom ulaska i boravka u prostorijama Višeg suda u Novom Sadu i merama za sprecavanje i širenje epidemije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vakcinisano oko 60 odsto zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021

Više od 60 odsto zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu do sada je primilo obe doze vakcine protiv kovida, a uz one koji su preležali bolest ukupno 70 odsto zaposlenih je imunizovano, saopšteno je iz tog suda...Kako navode, Viši sud je organizovao imunizaciju za svoje zaposlene koji su kroz sprovedenu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.