Tragedija u Subotici: Radnik poginuo prilikom montaže lifta, dvojica teško povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Subotici: Radnik poginuo prilikom montaže lifta, dvojica teško povređena

Jedan radnik je poginuo, a dvojica su teško povređena na gradilištu zgrade u naselju Prozivka u Subotici. Poginuo je tridesetrogodišnji P. Đ. iz Kragujevca kada se lift obrušio sa petog sprata.

Nesreća sa, kako se ispostavilo, sa smrtnim posledicama za jednog 33-godišnjeg radnika za koga se pretpostavlja da je iz Šumadije, dogodila na ovom objektu u izgradnju u subotičkom naselju Prozivka.

Kako nam je potvrdio čuvar objekta tragedija se desila oko pola pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << popodne kada je troje radnika za sada pod nerazjašenjim okolnostima upalo u okno za lift koji je u fazi montiranja.

Uviđaj je vršen od strane subotičke policije i zamenika tužioca Osnovnog tužilaštva u Subotici koji će zbog mraka isto nastaviti tokom sutrašnjeg dana.

Druga dva radnika koja su pala unutar gradilišta nalaze se u subotičkom bolnici odakle nam je potvrđeno da su u stabilnom stanju i van životne opasnosti. Nezvanično saznajeno da se takođe radi o radnicima iz Šumadije.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radnik poginuo na gradilištu u Subotici

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2019

Na gradilištu u naselju Prozivka u Subotici jedan radnik danas je poginuo, a dvojica su teško povređena, javio je RTS...Prema prvim informacijama nesreća se dogodila kada su radnici pali kroz okno tokom montaže lifta...Na licu mesta poginuo je jedan radnik dok su dvojica sa teškim povredama prevezena...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.