Tiodorović: Zbog crnog petka nas čeka teška nedelja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 10:07

Tiodorović: Zbog "crnog petka" nas čeka teška nedelja

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa dr Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na "crni petak" i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih.

Tiodorović je za Blic rekao da tek posle 10. decembra možemo očekivati polako zaravnjenje krive, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali na visokom novou, a pad broja obolelih tek krajem decembra.

Tiodorović je istakao da to znači da bi svako od nas trebalo da se ponaša odgovorno, od pojedinca do svih institucija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tiodorović: Zbog Crnog petka nas čeka teška nedelja

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na Crni petak i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih...Tiodorović...

Nastavak na Radio 021...

Dr Stevanović upozorava šta bi bio NAJGORI SCENARIO ako se zaražavanje nastavi ovim tempom

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

- Kapaciteta za sada ima, ali oni nisu neiscrpni. To znači da, ako se broj obolelih i zaražavanje nastavi ovim tempom, vrlo verovatno možemo doći do toga da kapaciteti budu na izmaku ili, u najgorem scenariju, da ih ne bude dovoljno - istakao je član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.