Izvor: Blic, 30.Nov.2020, 11:25

Dr Stevanović upozorava šta bi bio NAJGORI SCENARIO ako se zaražavanje nastavi ovim tempom

- Kapaciteta za sada ima, ali oni nisu neiscrpni. To znači da, ako se broj obolelih i zaražavanje nastavi ovim tempom, vrlo verovatno možemo doći do toga da kapaciteti budu na izmaku ili, u najgorem scenariju, da ih ne bude dovoljno - istakao je član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa i direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Kapaciteta ima dovoljno, ali nisu neiscrpni; Gojković: Obolelo oko 2.500 zdravstvenih radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020

Još uvek ima dovoljno bolničkih kapaciteta, za sve kovid pacijente, ali ako se nastavi zaražavanje ovim tempom, možemo doći u situaciju da ih ne bude dovoljno, upozorava direktor Infektivne klinike KCS dr Goran Stevanović...On je naveo da se pacijenti preraspoređuju u bolnice u Srbiji prema težini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.