Sunčano i toplo, temperatura do 34 stepena, moguće nepogode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2022, 02:52

Sunčano i toplo, temperatura do 34 stepena, moguće nepogode

RHMZ upozorava da se i danas posle podne očekuje nestabilno vreme, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode poput grada i jakog vetra.

Danas je to moguće uglavnom u brdsko-planinskim predelima, a sutra ponegde i na severu zemlje, ali kao retka pojava.

Očekuje se sunčano, veoma toplo i sparno vreme.

Sredinom dana u brdsko-planinskim, a posle podne i uveče u ostalim krajevima nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i grmljavinom.

Lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode, grad i jak vetar.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju pre podne povremeno i jak južni i jugoistočni, od sredine dana u postepenom skretanju na zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od 12 do 20, najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

Tokom noći ka četvrtku na severu zemlje umereno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Narednih dana biće svežije i uglavnom promenljivo uz smenu sunčanih intervala i lokalne pojave kiše i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Za vikend u celoj zemlji jače naoblačenje i osveženje s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najtopliji na Balkanu, temperatura do 34 stepena

Izvor: B92, 25.Maj.2022

Danas će biti sunčano, veoma toplo i sparno vreme...Sredinom dana u brdsko-planinskim, a posle podne i uveče u ostalim krajevima nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je RHMZ...Lokalno su moguhe kratkotrajne vremenske nepogode, grad i jak vetar...Vetar slab i umeren,...

Nastavak na B92...

Temperature danas do 34 stepena, a onda sledi OBRT: Posle podne nepogode - grad i jak vetar

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

U većem delu zemlje danas je na snazi narandžasti meteoalarm * U gradu na jugu u 7 sati izmereno 20 stepeni u hladu..U Srbiji će danas biti pakleni dan, očekuju nas letnje temperature do 34 stepena, a Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je jutros pre 5 sati upozorenje na vremenske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"BILO JE JEZIVO" Oluja pogodila komšije, sada ide ka SRBIJI! Pao grad veličine KROMPIRA, evo gde će biti NAJOPASNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

Šteta će se tek proceniti...Nakon tropskog dana, kada je temperatura bila do 34 stepena RHMZ je najavio vremenske nepogode na području južne i jugoistočne Srbije...Kako su najavili, u naredna dva sata ovaj deo zemlje zahvatiće lokalna pojava kiše i kratkotrajnih pljuskova praćenih grmljavinom...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.