Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Mar.2024, 12:49

Sremska Mitrovica: Promovisana aplikacija „Lokalac“

SREMSKA MITROVICA – Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica i predstavnici firme „Lokalac“ predstavili su članovima Agrobiznis inkubatora aplikaciju, takođe nazvanu „Lokalac“, namenjenu povezivanju poljoprivrednih proizvođača sa kupcima, sa ciljem da unaprede plasman svojih proizvoda putem internet prodaje. Promocija ove aplikacije održana je u Gradskoj kući, gde je potpisan Protokol o saradnji između Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica […]
Vest Sremska Mitrovica: Promovisana aplikacija „Lokalac“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Članovi Agrobiznis inkubatora plasiraće svoje proizvode putem mobilne aplikacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024

Protokol o saradnji između Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica i firme "Lokalac" koja je kreirala istoimenu aplikaciju koja će malim poljoprivrednim proizvođačima s teritorije Srema, omogućiti plasman domaćih proizvoda putem interneta potpisan je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.