Rupe na putevima, neasfaltirane i mračne ulice deo prošlosti stanovnika Sremske Kamenice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 20:11

Rupe na putevima, neasfaltirane i mračne ulice deo prošlosti stanovnika Sremske Kamenice

Višegodišnji problemi građana Sremske Kamenice uskoro će biti rešeni, kažu nadležni. U toku je asfaltiranje nekoliko ulica u tom prigradskom naselju, a radovi će biti završeni za dve nedelje. U planu je i rekonstrukcija ulica Ivana Franka, Malina, Mesečeve, Vihorove i još nekih.

Rupe na putevima, neasfaltirane i mračne ulice, uskoro će postati deo prošlosti stanovnika Sremske Kamenice. Do sada je potpuno renovirano desetak ulica, izgrađena su dva nova mostića, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neki građani čekali su asfaltiranje ulice skoro 30 godina.

"Našu ulicu su odradili posle 30 godina. Nismo imali asfalt, odrađena je ulica, izgleda fenomenalno, super je nam je ovako. Koliko sam primetio i dalje, šire u Bockama se dosta radi, dosta se gradi, i nek samo nastave tako."

"Trenutno smo toliko zadovoljni da prosto ne možemo da verujemo. Ja kad izađem čujem mašine i ne mogu da verujem da se to dešava. Znači, godine, godine iza nas su našeg obraćanja i zahteva. Uvek smo dobijali odgovor da su prioriteti određeni od strane ZIG-a i ostalih, tako da smo sada veoma zadovoljni", kažu Kameničani.

Jedan od najvećih problema stanovnika Sremske Kamenice bio je put u ulici Mali Do dva, koji je bio previše uzak za istovremeni prolazak pešaka i vozila.

"Ovde je deo trotoara gde su se stanari i građani žalili da ne mogu da idu peške do autobuske stanice, a da nemaju problema, i onda je urađen projekat i trenutno se rade radovi na trotoaru koji će biti urađeni. U narednih nekoliko dana će se raditi asfaltiranje na još nekoliko ulica, a to su Ivana Franka, Malina, Mesečeva, Vihorova i još neke", kaže Donald Božić, predsednik Saveta MZ Sremska Kamenica.

Završetak radova najavljen je za kraj oktobra, a u planu je renoviranje još nekoliko ulica i postavljanje nove kanalizacione i vodovodne mreže u Bockama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.