Rekonstruisan nadvožnjak, uspostavljen saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 18:49

Rekonstruisan nadvožnjak, uspostavljen saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu

Saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu uspostavljen je danas, nakon rekonstrukcije nadvožnjaka, koji je deo pruge Beograd-Stara Pazova-Novi Sad-Subotica.

Mnogi vozači su odahnuli, pa i vlasnici lokala u tom delu grada, koji su zbog radova, četiri meseca bili odsečeni od sveta.

Nadvožnjak u Temerinskoj ulici sa još jednim nadvožnjakom, jednim mostom i dva pothodnika na Salajci, sastavni su deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moderne dvokolosečne pruge, koja će prolaziti kroz Novi Sad.

Radovi na nadvožnjaku u dužini od 36 metara, na uglu Temerinske i Venizelosove ulice završeni su mesec dana pre roka, a preko te saobraćajnice odvijaće se putnički i teretni saobraćaj.

Izvođač radova bila je kompanija RŽD „Internešnl“, specijalizovana za inženjering, koja posluje u okviru holdinga „Ruske železnice“.

Posle pauze od četiri meseca saobraćaj će umnogome biti rasterećen, kako tranzitni, tako i kroz grad, pre svega kroz ulice Temerinsku, Venizelosovu i Partizansku.

Na ovom potezu planiran je i kružni tok, ali uslov za to je probijanje dela ulice Koste Šokice, a plan izvođenja je za nekoliko godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.