Danas u 15 časova kreće saobraćaj u Temerinskoj ulici

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 12:29

Danas u 15 časova kreće saobraćaj u Temerinskoj ulici

''Infrastruktura železnice Srbije a.d.'' saopštila je da će od petka 26. februara 2021. godine u 15.00 časova, biti pušten drumski saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu.

Prvobitni režim saobraćaja uspostavlja se nakon što su završeni planirani radovi predviđeni drugom fazom izgradnje nadvožnjaka pruge Beograd–Stara Pazova–Subotica–državna granica koji se nalazi iznad državnog puta IB-21.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas popodne otvara se za saobraćaj Temerinska ulica

Izvor: NoviSad.com, 26.Feb.2021

Danas u 15 časova biće pušten drumski saobraćaj u Temerinskoj ulici, najavili su iz ''Infrastruktura železnice Srbije a.d.'', a iz GSP-a poručuju da će od 17 časova autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 saobraćati redovnim..

Nastavak na NoviSad.com...

Rekonstruisan nadvožnjak, uspostavljen saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

Saobraćaj u Temerinskoj ulici u Novom Sadu uspostavljen je danas, nakon rekonstrukcije nadvožnjaka, koji je deo pruge Beograd-Stara Pazova-Novi Sad-Subotica...Mnogi vozači su odahnuli, pa i vlasnici lokala u tom delu grada, koji su zbog radova, četiri meseca bili odsečeni od sveta...Nadvožnjak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.