Ponavlja se Humanitarni ponedeljak na Štrandu za Savu Đuranina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavlja se "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za Savu Đuranina

"Humanitarni ponedeljak" za dvanaestogodišnjeg Savu Đuranina iz Sremske Kamenice, koji boluje od spastične kvadripareze, biće ponovljen 5. avgusta. Zbog kišovitog vremena prošlog ponedeljka, poseta plaži bila je znatno slabija nego obično, tako da je sakupljeno svega 22.500 dinara.

Sava Đuranin je do sada više puta bio hospitalizovan, a zdravstveno stanje mu se pogoršalo prošle godine kada je pao u komu izazvanu virusnom infekcijom.

Potom je u bolnici proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri meseca, gde je primao vitaminsku terapiju, da bi posle toga otišao na rehabilitaciju. Na žalost, poboljšanja zdravstvenog stanja nema. Sava ne može samostalno da hoda, a ima i poremećaje u govoru.

Uspeo je da završi četiri razreda osnovne škole, a dalji tok školovanja zavisi isključivo od zdravstvenog stanja i dodatnih terapija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posetioci Štranda i sutra pomažu lečenje malog Save Đuranina iz Sremske Kamenice

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2019

Posetioci Štranda i sutra, 5. avgusta biće u prilici da pomognu lečenje dvanaestogodišnjeg Save Đuranina iz Sremske Kamenice, koji boluje od spastične kvadripareze...Akcija "Humanitarni ponedeljak" za Savu se ponavlja zbog kišovitog vremena prošlog ponedeljka, zbog čega je poseta plaži bila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.