Pojačan intenzitet saobraćaja, prohodnost puteva dobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja, prohodnost puteva dobra

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da je pojačan intenzitet saobraćaja, karakterističan za kraj radne nedelje, ali da je prohodnost puteva dobra.

Kako se upozorava, zbog većeg broj vozila i pojačanog intenziteta saobraćaja na pojedinim deonicama može doći do usporene vožnje.

Saobraćaj se na putevima prvog i drugog prioriteta odvija bez vanrednih prekida, a iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" apeluju na vozače da imaju više strpljenja na onim deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde su radovi u toku, a gde je potrebno obratiti pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, dodaje se u saopštenju.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Sremska Rača zadržavaju oko 180 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.