AMSS: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da je zbog kraja radne nedelje, početka vikenda i letnje turističke sezone pojačan saobraćaj na autoputevima i putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

AMSS savetuje vozače da za duži put biraju rane jutranje ili kasnije popodnevne sate zbog najavljene visoke temperature.

Režim saobraćaja izmenjen je zbog građevinska sezone koja je u jeku, što dodatno od vozača zahteva oprezniju vožnju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na brojnim deonicama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Do 30 juna produžavaju se radovi na delu državnog puta na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do Novih Banovaca, u oba smera.

Radovi se izvode u pokretu od 7.00 do 17.00 na ispiranju kišne kanalizacije i čišćenju i pranju rigola i za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" doći će do obustave saobraćaja. Saobraćaj će biti preusmeren na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i "Novi Sad". Ti radovi će trajati do 1. septembra 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pojačan intenzitet saobraćaja, prohodnost puteva dobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2017

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da je pojačan intenzitet saobraćaja, karakterističan za kraj radne nedelje, ali da je prohodnost puteva dobra...Kako se upozorava, zbog većeg broj vozila i pojačanog intenziteta saobraćaja na pojedinim deonicama može doći do usporene vožnje...Saobraćaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.