Pavličić pozvao MUP da hitno reši gužve pri izdavanju dokumenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2011, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavličić pozvao MUP da hitno reši gužve pri izdavanju dokumenata

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić uputio je danas pismo Ministarstvu unutrašnjih poslova, reagujući na nezadovoljstvo građana, u kojem zahteva hitno rešavanje problema gužvi prilikom izdavanja ličnih i putnih dokumenata građanima.

"Nedopustivo je, pored svih napora i pomoći koje je Grad Novi Sad obezbedio radi rešavanja tog problema, da i dalje postoje velike gužve na šalterima, koje izazivaju opravdano nezadovoljstvo građana", navodi se u dopisu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Pavličić je podsetio da je Grad pronašao prostor za novu šalter salu na Bulevaru oslobođenja, obezbedio kompletnu tehniku i dao svojih 20 radnika iz gradske uprave kao ispomoć.

"Očekujem da će taj problem biti hitno rešen, a Grad Novi Sad je kao i do sada spreman da obezbedi svu neophodnu pomoć da se otklone uzroci preteranih gužvi", piše u saopštenju dostavljenom medijima iz Kabineta gradonačelnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.