Pančevo: Uhapšena majka i sin osumnjičeni za ubistvo rumunske državljanke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 10:35

Pančevo: Uhapšena majka i sin osumnjičeni za ubistvo rumunske državljanke

Policija u Pančevu uhapisala je B. G. rođenu 1953. godine i njenog sina B.M. zbog sumnje da su ubili 53. godišnju rumunsku državljanku, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

U vezi sa ubistvom oglasilo se i Više javno tužilaštvo iz tog grada navodeći da su po nalogu ovog tužilaštva uhapšeni majka i sin iz tog grada zbog sumnje da su počinili to ubistvo kao saizvršioci.

Uhapšeni su B. G. (68) i njen sin B.M. zbog sumnje da su ubili Rumunku koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imala višegodišnje prijavljeno boravište u Pančevu.

Sumnja se da su njih dvoje 17. maja zadali više udaraca čvrstim predmetom u glavu rumunskoj državljanki koja je od zadobijenih povreda preminula, saopštio je prethodno MUP.

Nakon toga, njeno beživotno telo su zakopali u dvorištu njihove kuće, što je policija otkrila sinoć u večernjim časova u ulici Ive Kurjačkog.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka i sin uhapšeni zbog sumnje da su ubili rumunsku državljanku

Izvor: RTS, 19.Maj.2021

Zbog sumnje da su udarcima čvrstim predmetom ubili rumunsku državljanku, uhpašeni su majka i sin iz Pančeva. . B. G. (1953) i njen sin B. M. (1975) iz Pančeva terete se da su 17. maja ove godine, zadali više udaraca čvrstim predmetom u glavu pedesettrogodišnjoj ženi...

Nastavak na RTS...

Hapšenja ŠUMARA u Pčinjskom okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2021

Nekoliko radnika, među kojima je i šef Šumske uprave Bujanovac, uhapšeno je u sredu ujutru u akciji policije i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, javlja portal Bujanovačke. Ovu informaciju za Bujanovačke su nezvanično potvrdili u Policijskoj upravi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.