HOROR U PANČEVU: Majka i sin ubili ženu pa je zakopali u dvorištu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 10:53

HOROR U PANČEVU: Majka i sin ubili ženu pa je zakopali u dvorištu!

Policija je uhapsila osumnjičene za ubistvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su ubistvo pedesettrogodišnje rumunske državljanke i uhapsili B. G. (68) i njenog sina B. M. (46) iz ovog grada zbog sumnje su izvršili ovo krivično delo.

Sumnja se da su oni, 17. maja ove godine, zadali više udaraca čvrstim predmetom u glavu pedesettrogodišnjoj ženi koja je od zadobijenih povreda preminula.

Potom su, kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njeno telo zakopali u dvorištu njihove kuće.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA I SIN IZ PAKLA Ciglom ubili rumunsku prodavačicu, pa TELO ZAKOPALI U DVORIŠTU! Stanodavka prijavila nestanak, a onda je otkriven jeziv zločin

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

Knjigovođe Bogdanka G. (68) i njen sin Boban M. (46) uhapšeni su zbog sumnje da su 17. maja u Ulici Ive Kurjačkog u Pančevu ubili Mioaru Hajduk (53), rumunsku državljanku, prodavačicu s pančevačkog buvljaka, a potom njeno telo zakopali u dvorištu!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.