Otvorena prodavnica kompanije Lidl i u Novom Sadu, gradonačelnik poželeo dobrodošlicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena prodavnica kompanije Lidl i u Novom Sadu, gradonačelnik poželeo dobrodošlicu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju prve prodavnice kompanije Lidl Srbija u Novom Sadu.

Kao prvi savremeni diskont i značajan investitor, Lidl Srbija je danas otvorila ukupno 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, a u Novom Sadu prodavnica je otvorena na Bulevaru vojvode Stepe br. 2.

Prilikom otvaranja gradonačelnik Vučević je u ime Grada Novog Sada poželeo dobrodošlicu kompaniji Lidl.

"Na tržištu se pojavila jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velika kompanija i to je dobra vest za kupce, potrošače i građane širom Srbije gde će danas biti otvorene Lidl prodavnice. Konkurencija na tržištu doprineće boljem kvalitetu proizvoda a pre svega nižim cenama što je ključno za građane. Mi smo se vodili time da stvaramo takav tržišni i poslovni ambijent da ga prepoznaju velike kompanije u različitim svferama poslovanja, i da imaju želju da otvaraju svoja predstavništva i firme u našem gradu. Siguran sam da ovo neće biti jedina prodavnica u Novom Sadu, i to je potvrda da kao grad imamo kapacitete za otvaranje novih prodajnih mesta, a uz to i otvaranje novih radnih mesta. Ovde je oko 40 mladih ljudi našlo posao, bila je velika konkurencija prilikom zapošljavanja, što je dokaz da kompanija Lidl pruža sigurnost i za zaposlene. To je bio ključni interes Grada Novog Sada kada se rukovodio da pomogne i ovom investitoru da ima sve uslove koje očekuje da bi mogao najbolje da posluje. Srećan sam što Novi Sad sve više prepoznaju veliki evropski i svetski brendovi, ali isto tako sam siguran da i naši domaći proizvođači imaju zasluženo mesto na ovom tržištu. Drago mi je da Lidl sarađuje sa domaćim proizvođačima koji imaju šta da ponude velikim kompanijama", naglasio je Vučević.

U ime kompanije Lidl Srbija Jelena Španović rekla je da su veoma zadovoljni što je u Novom Sadu otvorena njihova prva prodavnica. Ona je naglasila da je u ponudi asortiman koji su pažljivo odabrali, za koji smatraju da će imati najbolji odnos cene i kvaliteta, i kako je rekla jedinstvene Lidl brendove na ovom tržištu.

"Zahvalni smo državi Srbiji na toplom dočeku i Gradu Novom Sadu koji se potrudio da nam stvori veoma pozitivnu poslovnu klimu bez koje nas danas ne bi bilo ovde. Prema potrošačima osećamo veliku odgovornost jer su nas dugo čekali i pozivamo ih da dođu i uvere se da će naš asortiman opravdati njihova očekivanja", rekla je Jelena Španović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvorena prodavnica Lidla u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2018

Prva prodavnica kompanije Lidl Srbija otvorena je danas u Novom Sadu, istovremeno kada i 15 drugih širom Srbije...- Zadovoljni smo što danas otvaramo prvu prodavnicu Lidla i to baš u Novom Sadu, uz ostale koje otvaramo u Srbiji. Ponudićemo jedinstvene Lidl brendove i najbolji odnos cene i kvaltete“,rekla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.