Otvorena prodavnica Lidla u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena prodavnica Lidla u Novom Sadu

Prva prodavnica kompanije Lidl Srbija otvorena je danas u Novom Sadu, istovremeno kada i 15 drugih širom Srbije.

- Zadovoljni smo što danas otvaramo prvu prodavnicu Lidla i to baš u Novom Sadu, uz ostale koje otvaramo u Srbiji. Ponudićemo jedinstvene Lidl brendove i najbolji odnos cene i kvaltete“,rekla je Jelena Španović, ispred kompanije Lidl i zahvalila državi i lokalnoj samoupravi koja je, kako je istakla, stvorila pozitivnu poslovnu klimu.

- Ovo je dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vest za građane. Konkurencija na tržištu će stvoriti i bolji kvalitet i bolje cene. Mi se trudimo da stvaramo tržišni ambijent i to prepozanju velike kompanije. Verujem da će Lidl otvoriti uskoro još neke objekte i nova radna mesta. Ovde je oko 40 mladih ljudi našlo poslove - rekao je Miloš Vučević, gradonačelnih Novog Sada.

ovako se kupuje piletina u #lidl #NoviSad pic.twitter.com/ohHEyofWyl— zarko bogosavljevic (@zarkobns) October 11, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.