Oprez u vožnji zbog niskih temperatura i moguće poledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u vožnji zbog niskih temperatura i moguće poledice

Padavine polako prestaju, a vozače na širem području zemlje očekuje pretežno suvo vreme, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali upozorava na opreznost u vožnji zbog niskih temperatura i moguće poledice i da se na put ne kreće bez dobrih zimskih guma.

Kako su saopštili JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije RS, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelaza u zemlji.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz i izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oprez u vožnji zbog hladnog vremena i slabog snega

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2019

U Srbiji je jutros hladno, temperature su malo ispod ili iznad nule, a u mnogim područjima pada umeren ili slab sneg, pa iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju vozače da budu oprezni. Zadržavanja na Preševu i Gradina nema...Padavine, a samim tim i mokri kolovozi u velikoj meri utiču na bezbedno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.