Oprez u vožnji zbog hladnog vremena i slabog snega

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u vožnji zbog hladnog vremena i slabog snega

U Srbiji je jutros hladno, temperature su malo ispod ili iznad nule, a u mnogim područjima pada umeren ili slab sneg, pa iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju vozače da budu oprezni. Zadržavanja na Preševu i Gradina nema.

Padavine, a samim tim i mokri kolovozi u velikoj meri utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, a niske temperature doprinose pojavi poledice, zato apelujemo na vozače da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, i da na put ne kreću bez zimske opreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << naveo je AMSS.

Zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje su i dalje višečasovna, najviše se čeka na Batrovcima – 10 sati.

Na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju po četiri sata, na Malom Zvorniku tri sata, a na Bačkoj Palanci dva sata.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.