Od sutra privremena obustava saobraćaja u nekoliko ulica na Podbari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 13:54

Od sutra privremena obustava saobraćaja u nekoliko ulica na Podbari

U okviru radova na parternom uređenju dela Podbare, Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" sutra  počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Marka Miljanova, od Kosovske ulice do ulice Milana Rakića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme trajanja radova privremeno se obustavlja saobraćaj u delu Ulice Marka Miljanova, od raskrsnice sa Kosovskom ulicom, do raskrsnice sa ulicama Đorđa Rajkovića, Milana Rakića i Zemljane ćuprije koje privremeno postaju "slepe".

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 29. jula 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od sutra obustava saobraćaja u nekoliko ulica na Podbari

Izvor: NoviSad.com, 25.Maj.2020

U okviru radova na parternom uređenju dela Podbare, Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" sutra počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Marka Miljanova, od Kosovske ulice do ulice Milana Rakića..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.