Novosadska cvetna pijaca u petak i subotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 13:59

"Novosadska cvetna pijaca" u petak i subotu

Prva ovogodišnja Novosadska cvetna pijaca na otvorenom će se održati u petak i subotu, 29. i 30. maja, na dobro poznatoj lokaciji, platou ispred SPENS-a.

Radno vreme manifestacije je petak, od 08 do 20 časova i subota, od 08 do 19 časova.

Cvetne pijace će imati nekoliko izložbenih celina - izložbu cveća, sadnica, i opreme za hortikulturu, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

Planirani termini održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novosadskih cvetnih pijaca za maj i jun su:

Cvetna pijaca 29 - 30. maj

Cvetna pijaca 05 - 06. jun

Manifestacija podleže svim propisanim merama zaštite i mole se svi posetioci "Novosadske cvetne pijace", da pravilno nose maske za lice, kako bi svi bili bezbedni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.