Novosađani obeležili dan dece obolele od raka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani obeležili dan dece obolele od raka

Akciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) u kojoj je danas na Trgu slobode simbolično obeležen Svetski dan dece obolele od raka, odazvao se izuzetno veliki broj Novosađana.

Prisutni su kupovinom balona i promotivnih materijala dali doprinos borbi protiv raka, a tačno u podne ka nebu je pušteno na stotine balona podrške sa porukom "Seti se ! Svaki dan!".

Kako je rečeno na Trgu slobode zainteresovani mogu pomoći unapređenje lečenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dece obolele od raka iz cele Srbije slanjem SMS poruka na broj 1150, cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže.

Akcija je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Osim u Novom Sadu danas su baloni simbolično pušteni i u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Smederevu, Čačku, Ivanjici, Subotici, Zrenjaninu, Rumi, Novom Pazaru, Smederevskoj Palanci i Leskovcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.