U Nišu obeležen svetski dan dece obolele od raka (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Feb.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu obeležen svetski dan dece obolele od raka (VIDEO)

Za adaptaciju i dogradnju Dečje interne klinike potrebno je još 380.000 evra.
U toku je izrada projektne dokumentacije i grad će učiniti sve da ovaj posao bude što pre završen, istakao je gradski većnik Milan Pešić na humanit
arnoj akciji NURDOR-a koja je održana na trgu Stevana Sremca, a povodom 15. februara, svetskog dana dece obolele od raka.
Simboličnim puštanjem balona u nebo roditelji i deca okupljeni na trgu Stevana Sremca pružili su podršku nacionalnoj kampanji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << pomoći deci oboleloj od raka.
Niš je jedan od 12 gradova u Srbiji koji se priključio ovoj humanitarnoj akciji koju organizuje NURDOR. Konkretan cilj ove akcije jeste da se novac prikupljen od prodaje balona upotrebi za adaptaciju i dogradnju smeštajnih kapaciteta na Dečjoj Internoj klinici Kliniškog centra Niš.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležen Svetski dan dece obolele od raka

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2015

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeležilo je i ove godine Svetski dan dece obolele od raka dobrotvornim koncertom kompozitora Aleksandra Simića i ansambla Serafimi...Svetski dan dece obolele od raka obeležen je puštanjem balona u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.