Novobečejac pretio Vučiću i Stefanoviću, određen mu pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 09:54

Novobečejac pretio Vučiću i Stefanoviću, određen mu pritvor

Osnovni sud u Bečeju odredio je pritvor do 30 dana Milošu R. (32) iz Novog Bečeja koji se sumnjiči da je sa svog Fejsbuk profila uputi pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, kao i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

Miliš R. se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti jer je uputio ozbiljne pretnje preko Fejsbuka u opciji javno.

Portparol suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marko Božović precizirao je za Tanjug da je osumnjičenom na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

On je dodao da bi predmet trebalo da bude prosleđen tužilaštvu za visokotehnološki kriminal sa sedištem u Beogradu.

Miloš R. je uhapšen u ponedeljak, 6. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Bečejac koji je pretio Vučiću i Stefanoviću

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Osnovni sud u Bečeju odredio je pritvor do 30 dana Milošu R. (32) iz Novog Bečeja koji se sumnjiči da je sa svog Fejsbuk profila uputi pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, kao i ministru unutrašnih poslova Nebojši Stefanoviću.

Nastavak na Blic...

Meštaninu Novog Bečeja mesec dana pritvora jer je pretio Vučiću i Stefanoviću preko Fejsbuka

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2020

Osnovni sud u Bečeju odredio je do 30 dana pritvora Milošu R. (32) iz Novog Bečeja koji se sumnjiči da je sa svog Fejsbuk profila pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, kao i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću...On se tereti za krivično delo ugrožavanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.