Novim prekograničnim projektom Kikinda i Žombolj poboljšavaju službe hitne pomoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2023, 16:28

Novim prekograničnim projektom Kikinda i Žombolj poboljšavaju službe hitne pomoći

U Gradskoj kući u Kikindi predstavljen je novi IPA prekogranični projekat pod nazivom "Banat 112", koji Grad Kikinda sprovodi sa rumunskom opštinom Žombolj. Ugovorom vrednim više od 760 hiljada evra predviđeno je da kikindska Hitna služba dobije nova vozila kao i novu medicinsku opremu, dok će kikindski Crveni krst , koji prvi put učestvuje na prekograničnom projektu, sredstva iskoristiti za realizaciju raznih promotivnih i edukativnih aktivnosti na temu pružanja prve pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kikinda: Započet prekogranični IPA projekat “Banat 112”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Feb.2023

KIKINDA – U Gradskoj kući u Kikindi predstavljen je novi IPA prekogranični projekat pod nazivom ‘’Banat 112’’, koji Grad Kikinda sprovodi sa rumunskom opštinom Žombolj. Ugovorom vrednim više od 760 hiljada evra predviđeno je da kikindska Hitna služba dobije nova vozila kao i novu medicinsku...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.