Novi Sad: Kurs o razvijanju sopstvenih potencijala i postizanju profesionalnog uspeha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Kurs o razvijanju sopstvenih potencijala i postizanju profesionalnog uspeha

Orsi B Nagy i Ildiko Bujaki, dve preduzetnice iz Velike Britanije i Mađarske, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu, organizuju međunarodnu turneju širenja znanja: Live Your Future Now. Njihov cilj je da pokažu učesnicima korake koje bi trebali da prate i alate koje bi trebali da koriste kako bi postigli poslovni i profesionalni uspeh.

Događaj će se održati 23. oktobra na Ekonomskom fakultetu u Subotici, na Odeljenju u Novom Sadu (Dr Sime >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Miloševića 16, 21 000 Novi Sad), sa početkom u 18.30 časova. Radni jezik će biti engleski.

Instruktorke imaju misiju da osnaže poslodavce, preduzetnike, start-up firme profesionalce, diplomce i buduće diplomce, kao i sve ostale koji žele da preduzmu prve korake ka uspehu i da odmah započnu svoju budućnost. One takođe veruju i u značaj doživotnog učenja, kao ključnog elementa uspeha.

Orsi B Nagy je preduzetnica iz Velike Britanije, čija su specijalnost poslovni sistemi i procesi. Posebno interesovanje je posvetila oblasti razvijanja ličnog i profesionalnog brenda putem korišćenja socijalnih medija.

Ildiko Bujaki je poslovni strateg, savetnik za marketing, korporativnu komunikaciju i stručnjak za brendiranje poslodavca.

One su udružile snage i stvorile turneju u okviru koje dele praktično znanje kroz profesionalno iskustvo, koje omogućava ljudima da stvore svoje šanse. Odlučile su da svoje znanje besplatno podele sa studentima i ostalim učesnicima, te da im omoguće da upoznaju primere iz života iz prve ruke i da započnu svoju karijeru na visokom nivou.

Ukoliko ste želite da prisustvujete događaju, potrebno je da izvršite registraciju ovde.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.