Festival lampiona u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival lampiona u Novom Sadu

Prva studentska humanitarna fondacija "Osmeh na dar" u nedelju 21. oktobra organizuje treći "Osmehov festival lampiona", kao uvod u predstojeću 13. novogodišnju akciju fondacije.

Cilj ovogodišnjeg Festivala lampiona je prikupljanje pomoći za opremanje Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine – Betanije, za Odeljenje dečje hirurgije u Subotici, kao i za sredstva za novogodišnje paketiće za ugrožene mališane širom Srbije.

Fondacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Osmeh na dar" do sada je organizovala 12 novogodišnjih akcija, s ciljem da pomogne socijalno ugroženu i bolesnu decu. Svoju misiju širenja osmeha započeli su studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu 2006. godine, kako bi pomogli deci na Kosovu i Metohiji, ali ubrzo akcije su se proširile na teritoriju cele Srbije, čime se osmehova porodica značajno proširila.

Do sada smo pomogli brojnim mališanima u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Obrenovcu, Kuršumliji, Čačku, Jagodini, Vojvodini i Kosovu i Metohiji, a ove godine Fondacija nastavlja svoju nasmejanu misiju iz Novog Sada, kako bi obezbedili još više osmeha!

Lampioni se preuzimaju na licu mesta uz minimalnu donaciju od 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Kurs o razvijanju sopstvenih potencijala i postizanju profesionalnog uspeha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2018, 11:29

Orsi B Nagy i Ildiko Bujaki, dve preduzetnice iz Velike Britanije i Mađarske, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu, organizuju međunarodnu turneju širenja znanja: Live Your Future Now. Njihov cilj je da pokažu učesnicima korake koje bi trebali da prate i alate...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.