Nema gužve na graničnom prelazu sa Hrvatskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gužve na graničnom prelazu sa Hrvatskom

Prošli vikend su se na graničnom prelazu Batrovci stvorile velike gužve koje su trajale dva dana. Na ulasku u Srbiju, kolone su bile kilometarske i zadržavanja višesatna. Ovaj vikend, situacija je dosta povoljnija, i za sada nema gužve.

Poslednjeg vikenda u 2019. godini na graničnom prelazu Batrovci nema gužvi. Saobraćaj se odvija tempom uobičajenim za vikend. Vozači kažu da sve prolazi i bolje nego što su očekivali, s obzirom da se radi o prazničnom vikendu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Sa graničnog prelaza poručuju da ne očekuju pojačanu gužvu do kraja godine, eventualno tek naredni vikend koji prethodi pravoslavnom Božiću, kako nam je rekao Branko Bačić, zamenik komandira na graničnom prelazu Batrovci.

Zadržavanja su u proseku od 10 do 15 minuta, kako za putnička vozila, tako i za autobuse i teretna vozila.

Za poslednja 24h kroz ovaj granični prelaz prošlo je oko 24000 putnika i 7000 vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.