Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi danas neće raditi 15.03.2023.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2023, 11:19

Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi danas neće raditi 15.03.2023.

NOVI SAD – Obaveštavamo vas da centralna zgrada Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi danas,  iz tehničkih razloga (isključenja električne energije), neće biti otvorena za posetioce. Muzej će biti otvoren za posetioce od četvrtka, 16. marta. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi danas neće raditi 15.03.2023. objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apatin: Odbojkašice OŠ „Žarko Zrenjanin“ treće u Vojvodini

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2023

APATIN – Na finalnom turniru školskog prvenstva Vojvodine iz odbojke, održanom u Subotici, učenice Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Apatina osvojile su treće mesto. Apatinske odbojkašice je spremala profesorica Marina Medić, koja ih je i vodila na svim takmičenjima u školskoj 2022/2023....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Javna rasprava o Nacrtu Akcionog plana za rodnu ravnopravnost Opštine Inđija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2023

INĐIJA – Opštinsko veće opštine Inđija, donelo je Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Akcionog plana za rodnu ravnopravnost Opštine Inđija za period 2023-2025. godine. Javni poziv za učešće na javnoj raspravi, objavljuje se na veb  prezentaciji Opštine kao i na drugi pogodan...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.