Mirović primio generalnog direktora kompanije MTZ iz Belorusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović primio generalnog direktora kompanije "MTZ" iz Belorusije

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas generalnog direktora Minskog traktorskog zavoda (MTZ) iz Belorusije, Fedora Domotenka.

Zahvalivši se delegaciji kompanije "MTZ" na poseti, predsednik Mirović, rekao je da Pokrajinska vlada, na čijem je čelu, ima mehanizme za finansiranje polјoprivredne mehanizacije, koji, kako je istakao, jasno govore o politici koju vode vlada i pokrajinski organi i institucije.

Zahvalјujući regionalnoj politici i dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontaktima privrednika, kako je naveo, Pokrajinska vlada otvorena je za unapređenje saradnje u ovoj oblasti i otvaranje mogućnosti za plasman robe i na treća tržišta.

Generalni direktor kompanije "MTZ" Fedor Domotenko, rekao je da je delegacija iz Minska, tokom Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu, imala niz poslovnih susreta, koji će, kako očekuje, doneti konkretne rezultate i biti dodatan impuls već zabeleženom povećanju izvoza od početka godine iz Srbije u Belorusiju.

Sastanku je prisustvovao i ambasador Belorusije u Srbiji, Brilјov Valerij.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mirović sa direktorom kompanije 'Minskog traktorskog zavoda' iz Belorusije

Izvor: RTV Pink, 22.Maj.2018, 00:14

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas generalnog direktora 'MTZ' iz Belorusije, Fedora Domotenka.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.