Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2024, 15:41

Ministar Vučević otvorio “Inovaciono – edukativni park” Centra za razminiranje: “Građani zaslužuju da imaju bezbednu zemlju”

BEOGRAD – Vučević je rekao da je otvaranje tog Centra najbolji primer saradnje među različitim državnim sektorima koji daje konkretan i dobar rezultat Ministar odbrane Miloš Vučević otvorio je danas “Inovaciono – edukativni park” Centra za razminiranje Republike Srbije u Velikoj Moštanici, rekavši da građani Srbije zaslužuju da imaju bezbednu zemlju, očišćenu od svih zaostalih mina […]
Vest Ministar Vučević otvorio “Inovaciono – edukativni park” Centra za razminiranje: “Građani zaslužuju da imaju bezbednu zemlju” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Miloš Vučević otvorio Centar za obuku i testiranje u Centru za razminiranje u Velikoj Moštanici

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević otvorio je danas Centar za obuku i testiranje i inovaciono-edukativni park iz oblasti protivminskog delovanja u Centru za razminiranje u Velikoj Moštanici, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.