Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jul.2023, 11:24

Ministar Đerlek na prijemu u Meki, na poziv kralja Saudijske Arabije

BEOGRAD – Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek, tokom obavljanja verskog obreda Hadža u Meki, gde boravi kao specijalni gost u svojstvu ministra iz Srbije, prisustvovao je prijemu u Palati „Mina“, na poziv kralja Saudijske Arabije Salmana ibn Abdulaziz el Sauda. Ministar Đerlek susreo se sa prestolonaslednikom i premijerom Mohamedom bin Salmanom, koji ujedno […]
Vest Ministar Đerlek na prijemu u Meki, na poziv kralja Saudijske Arabije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Ministar Đerlek na prijemu u Meki, na poziv kralja Saudijske Arabije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2023

Edin Đerlek, tokom obavljanja verskog obreda Hadža u Meki, gde boravi kao specijalni gost u svojstvu ministra iz Srbije, prisustvovao je prijemu u Palati Mina, na poziv kralja Saudijske Arabije Salmana ibn Abdulaziz el Sauda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.